Personvern til besøkende på Personligfinans.no er viktig for oss.

På Personligfinans.no erkjenner vi at personvernet til din personlige informasjon er viktig. Her er informasjon om hvilke typer personopplysninger vi mottar og samler inn når du bruker og besøker Personligfinans.no, og hvordan vi ivaretar din informasjon. Vi selger aldri din personlige informasjon til tredjepart.

Loggfiler

Som med de fleste andre nettsteder, samler og bruker vi dataene i loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP-adressen din (internettprotokoll), Internett-leverandøren din (Internett-leverandør, for eksempel Get eller Telenor), nettleseren du brukte til å besøke nettstedet vårt (for eksempel Internet Explorer eller Firefox), den gangen du besøkte siden vår og hvilke sider du besøkte på hele siden vår.

Informasjonskapsler og nett beacons

Vi bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon, for eksempel dine personlige preferanser når du besøker nettstedet vårt. Dette kan omfatte bare å vise deg en popup en gang i besøket, eller muligheten til å logge inn på noen av funksjonene våre, for eksempel forum.

Vi bruker også tredjepartsannonser på Personligfinans.no for å støtte nettstedet vårt. Noen av disse annonsørene kan bruke teknologi som informasjonskapsler og beacons når de annonserer på nettstedet vårt, som også vil sende disse annonsørene (for eksempel Google gjennom Google AdSense-programmet) informasjon, inkludert IP-adressen din, Internett-leverandøren din, nettleseren du pleide å besøk vår side, og i noen tilfeller, om du har Flash installert. Dette brukes vanligvis til geotargeting (viser Oslo eiendomsannonser til noen i Oslo, for eksempel) eller viser bestemte annonser basert på spesifikke nettsteder som er besøkt (for eksempel å vise matlagingsannonser til noen som besøker matblogger).

DoubleClick DART-informasjonskapsler

Vi kan også bruke DART-informasjonskapsler for annonsevisning gjennom Googles DoubleClick, som plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din når du surfer på nettet og besøker et nettsted som bruker DoubleClick-annonsering (inkludert noen Google AdSense-annonser). Denne informasjonskapselen brukes til å vise annonser som er spesifikke for deg og dine interesser («interessebasert målretting»).

Annonsene som vises, vil bli målrettet basert på din tidligere nettleserhistorikk (hvis du for eksempel har sett på nettsteder om å besøke Las Vegas, kan du se hotellannonser i Las Vegas når du ser på et ikke-relatert nettsted, for eksempel på et nettsted om hockey) . DART bruker «ikke personlig identifiserbar informasjon». Den sporer IKKE personlig informasjon om deg, for eksempel navn, e-postadresse, fysisk adresse, telefonnummer, personnummer, bankkontonummer eller kredittkortnummer.

Du kan velge bort denne annonsevisningen på alle nettsteder ved å bruke denne linken for å gå til http://www.doubleclick.com/privacy/dart_adserving.aspx

Du kan velge å deaktivere eller selektivt slå av våre informasjonskapsler eller tredjeparts informasjonskapsler i nettleserinnstillingene, eller ved å administrere preferanser i programmer som Norton Internet Security. Dette kan imidlertid påvirke hvordan du kan samhandle med nettstedet vårt, så vel som andre nettsteder. Dette kan inkludere manglende evne til å logge på tjenester eller programmer, for eksempel å logge på forumer eller kontoer.

Å slette informasjonskapsler betyr ikke at du permanent er valgt bort et hvilket som helst annonseringsprogram. Med mindre du har innstillinger som ikke tillater informasjonskapsler, vil en ny informasjonskapsel legges til neste gang du besøker et nettsted som kjører annonsene.